Mityba, sportas ir bendruomenė – trys esminiai dalykai reikalingi lieknėjimui

Lieknėjimo centro tvarkaraštis, kineziterapeute vilniuje

Lieknėjant yra svarbūs trys esminiai dalykai: mityba, sportas ir motyvacija lieknėti, kurią suteikia bendraminčiai (kitaip sakant bendruomenė). Apie šiuos tris esminius elementus šiandien ir kalbės Lieknėjimo ir sveikatingumo centro vadovė Lina Smaidrytė.sveiki pusryciai

Mityba. Neįmanoma sulieknėti, jei nepakeisite mitybos įpročių dėl kurių atsirado nepageidaujami kilogramai. Daugelis griebiasi dietų, tačiau dažnai jos sukelia jo-jo efektą ir ilgam neišsprendžia svorio problemų. Kad svorio atsikratytumėte ilgam reikia iš esmės pakeisti mitybos įpročius, požiūrį į maistą ir sveikatą. Kad pasikeistų įpročiai reikia bent 3 savaičių.

Sportas. Mūsų kūnas sukurtas judėti, bet ar pakankamai kasdieniame gyvenime mes judame? Sporto medicinos daktaras Andrius Ramonas teigia, kad būtume sveiki reikia bent 30 min aktyviai judėti kiekvieną dieną. Tokio judėjimo reikia, kad palaikytume esamą sveikatos būklę, jei norime lieknėti judėti reikia kur kas daugiau. Judėti naudinga ne tik dėl sveikatos ar lieknėjimo, judant gaminasi laimės hormonai. Tyrimai rodo, kad laimės hormonų koncentracija sportuojant per pusvalandį padidėja apie 5 kartus, ir šis poveikis tęsiasi 2 valandas. Įtraukite kuo daugiau judėjimo į savo gyvenimą ir Jūsų kūnas Jums padėkos!

body flex mankšta
Rytinė body flex mankšta

Motyvuojanti bendruomenė. Nors dviejų savaičių apimčių mažinimo programoje mes labai greitai pasiekiame pradinius rezultatus ir jie iš ties motyvuoja siekti daugiau. Tačiau lieknėjimas – tai ilgas procesas, reikalaujantis pastangų ir ryžto, todėl neatsiejamas sėkmės faktorius yra palaikymas, kurį kuriame kartu su Jumis mūsų mieli lankytojai.

Laukiame sugrįžtančių ir naujų narių!
Registruokis į lieknėjimo programą